Parsakaali eri paloina
Parsakaali (Aspargus officinalis L.) on kestävä, monivuotinen viljelykasvi, jonka valkoisia tai vihreitä versoja (varsia) käytetään vihanneksina.
Tarjoamme seuraavan valikoiman:
valkoinen/vihreä
erilaisia pituuksia ja halkaisijoita
Varsia
Paloja ilman kärkiä (keskipalat)
Paloja kärjillä (kärjet & palat)
Kärjet
Kukuinussöljy saadaan kukuinussipuusta, jota kutsutaan myös valopuunaksi. Tämä puu kuuluu maitosyöppöjen perheeseen. Alun perin se kasvoi Havaijin vuorenrinteillä ja rotkoissa, mutta nykyään sitä löytyy myös Polynesiasta, Etelä-Aasiasta, Australiasta ja Ceylonista. Puulla on valkoisia tai vaaleanpunaisia kukkia, joista kehittyvät vihreät, pyöreät hedelmät. Nämä koostuvat kovasta kuoresta, joka sisältää kaksi kovaa, kivimäistä hedelmää. Aikuiset puut tuottavat 35-45 kg hedelmiä vuodessa. Öljy saadaan uuttamalla, kuuma- tai kylmäpuristamalla, ja se suodatetaan ja puhdistetaan tai jalostetaan hellävaraisesti. Öljy on vaaleankeltaista tai oranssia ja sillä on hapan, ruohoinen ja osittain kemiallinen tuoksu. Se erottuu korkeasta tyydyttymättömien rasvahappojen, kuten linoli- tai linoleenihapon, pitoisuudestaan, joka voi olla jopa 90%. Se on siten yksi öljyistä, joissa on korkein rasvahappopitoisuus.
CAS-nro: 8015-80-3
Väri: kirkas tai oranssi
Haju: hapan, ruohoinen, osittain hieman kemiallinen
Säilyvyys: 18 kuukautta
INCI Eurooppa: Aleurites Moluccana Seed Oil
INCI USA: Aleurites Moluccana Seed Oil
Säilytys: viileässä, kuivassa, valolta suojattuna ja ilmatiiviissä suljetussa astiassa
Laatu: kylmäpuristettu, kbA
Reiner sahrami langoissa suoraan Persiasta luonnonkierrossa lasipurkissa, joka helpottaa sahramin säilyttämistä ja edistää luonnollisten aromien säilymistä. Värjätty lasi auttaa vähentämään valon ja lämmön pääsyä, mikä pidentää laadukkaan tuotteen säilyvyyttä ja nautintoa.
Proteiinien saanti hyönteisistä
Yhteistyökumppaneidemme kanssa työskentelemme ohjelman parissa, joka keskittyy proteiinien saantiin hyönteisistä. Kuluttajille hyönteiset ovat vielä vieraita elintarvikkeina. Ennusteidemme mukaan tämä kuitenkin muuttuu seuraavien vuosien aikana.
Myös lainsäädännöllisiä puitteita luodaan hitaasti. Mitä parempi. Sillä hyönteisproteiini on ympäristöystävällinen proteiinin korvike, joka kattaa laajan valikoiman aminohappoja.